Ceren Hindistan'ın Gündemde Kalmasını Sağlayan Her Biri Birbirinden İlginç Olayları Sizi de Şaşırtacak



Ceren Hindistan'ın Gündemde Kalmasını Sağlayan Her Biri Birbirinden İlginç Olayları Sizi de Şaşırtacak

Ceren Hanım biraz sakin mi olsanız acaba?

Gün geçmiyor ki magazin dünyasında yeni bir Ceren Hindistan haberi yer almasın. Galiba kendisi de seviyor bu şekilde gündemde kalmayı.

Birçok insan onu dizilerde oynadığı yan rollerden tanıyor. Aslında 2007 yılında gerçekleşen güzellik yarışmasının finalistlerinden biri aynı zamanda. Ama biz şimdi başka şeylerden bahsedeceğiz...

Ceren Hindistan'ın gündem yaratan ilginç olaylarının başında, evine neredeyse kamyonla gönderilen güller var. Ceren'in kendi hesabından yayınladığı bu fotoğraflardaki güller, gerçekten Isparta'nın gül ticaretine katkı sağlıyor olabilir.

Güllerden daha karışık olan olay, 2014 yılından beri birlikte olduğu Ümit Aslan'ın evli olması. Hatta Ceren Hindistan'ın da bu bilgi dahilinde ilişkisine devam etmesi çok konuşulmuştu.

Ümit Aslan'ın eşinin fotoğrafına yorum bile yapmıştı Ceren Hanım. Tam olarak şu şekilde:

İyi gibilerdi yani...

Hatta 14 Şubat'ta Umre'ye bile gittiler. Ceren Hindistan paylaştığı fotoğrafta "Canım eşim" diyerek imam nikahı kıydıklarını da ilan etmiş oldu.

Bu ilişkiden bir de kızları dünyaya geldi çiftin. Fakat olmadı, yürümedi. 2016 yılında Ümit Aslan'dan ayrılan Ceren Hindistan, "Bekarlığa Merhaba" partisi yaparak gündeme kaldığı yerden devam etti.

Ümit Aslan'ın aldığı ayının kafasını koparması da başka bi olay...

Mustafa Sandal ile aşk dedikodusunun çıkması ise çok ilginç, çünkü Irmak Ünal'ı Ceren Hindistan sanmışlar kendisinin dediğine göre.

'Mustafa Sandal’ın yanındaki kadını herkes ben sanınca DM’den mesaj attım. O gün de ‘tesadüfen arabamda sizin şarkınızı dinlerken paylaşım yapınca herkes ben olduğumu düşünüyor, ne yapalım’ dedim. O da ‘Cerenciğim hiç gerek yok. Hazır böyle şeyler yazılmışken aşk yaşayalım’ dedi. Duygusal bir konuşmaya geçti mesaj. Ben her zaman mesafeliydim. Hayranı olduğum bir insandı tamam ama hiçbir zaman aşk konusu geçmedi. '

TMS denilen bir yöntemle hafızasını sildirdiğini açıkladı, yine konuşuldu...

Kızı Arya'nın böbreğinin üstünde tümör belirlenince kızının tedavi görmesini reddetmesi ise tatsız gündemlerden bir tanesi.

En son da dadı, aşçı ve şoför imkanı sağlamayan bir adamdan çocuk yapmayacağın ilan etti. Açıklamanın tamamı şöyle:

Ve demiş ki 'Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorluk çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam'

Bakalım yeni bir Ceren Hindistan ilginçliğiyle tanışacak mıyız? Hayırlısı olsun...