Engin Yeşil'in Nefes'i



Engin Yeşil'in Nefes'i

Türkiye’de, iş hayatından çok Hindistanlı Ayesha Thapar ile yaptığı evlilikle tanınan Engin Yeşil, yeni bir aşka yelken açtı.  Yeşil Kundura’nın veliahtı Engin Yeşil, 4 yıl süren evlilik sonrası eşine 15 milyon dolar vererek  boşanabilmişti. Kibar Holding kurucusu Asım Kibar’ın kızı Aysun Kibar’la aşk yaşayan Yeşil’in adı Sinem Yıldırım’la da anılmıştı. Engin Yeşil’i önceki gün İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Blackk’te gördüm. Yanında da “Tercih Meselesi” adlı bir single çıkaran şarkıcı Nefes vardı. Antalyalı şarkıcıyla samimi bir şekilde eğlenen Yeşil’in ilişkisi bakalım ne kadar sürecek.

Nişantaşı’na geliyor

Dünyanın en eski brasserielerinden Café de Paris, ilk defa İstanbul Nişantaşı Brasserie’de, Monaco yemeklerini Türk müşterilerle buluşturacak. Nişantaşı Brasserie’nin Müdürü Ayşem Saraçoğlu ve Café de Paris’nin Direktörü Stefano Brancato, 4-6 kasım tarihleri arasında öğle ve akşam yemeklerinde çok özel Café de Paris menüsüyle müşterilerine unutulmaz bir tecrübe yaşatmaya hazırlanıyor.

VIP parti

İzmir’in en büyük açık ve konser mekanı İzmir Arena, çok özel VIP partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “Creme De La Creme” adlı parti, 6 Kasım’da yapılacak. Ozan Doğulu’nun plak başına geçeceği parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Beşiktaş alışverişte

Beşiktaş’ın iki futbolcusu Bobo ve Hilbert, önceki gün İstinye Park’taydı. Özellikle Hilbert, bütün ünlü mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı. Aldıklarını taşımakta zorlanan Hilbert, son Sivas maçında çok zorlandıklarını söyledi.

Balıkçılık turnuvası

Bu yıl Vodafone’un ana sponsoru olduğu “Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası” Alaçatı’da gerçekleştirildi. İş ve spor dünyasından önde gelen isimlerin katıldığı turnuvada El-Quizo isimli tekneyle yarışan Ömer Atay, Can Ulkay, Mustafa Van, Ozan Gümüşçü bu heyecanlı turnuvada zafere uzanan ekip oldu.

BARIŞTILAR MI

Geçtiğimiz yaz Ece Erken’in adını dağlara lazerle yazdıran Erdinç Acar, boşandığı eşi Hande Demir’le Kanyon’da objektiflere takıldı. Eski karı kocanın bu halini görünce “Evlilik aşkı öldürüyor mu” sözü aklıma geldi.

BEŞİKTAŞ ALIŞVERİŞTE

Beşiktaş’ın iki futbolcusu Bobo ve Hilbert, önceki gün İstinye Park’taydı. Özellikle Hilbert, bütün ünlü mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı. Aldıklarını kendisini taşıyan Hilbert, son Sivas maçında çok zorlandıklarını söyledi.

MUTLULUĞUNU FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

VIP Turizm’in patronu Ceylan Pirinçcioğlu ile eşi Zuhal Hanım, sonunda muradına erdi ve Fırat adını verdikleri oğulları, 28 Ekim’de New York’ta dünyaya geldi. Eski eşi Rana Hanım’dan Emrecan ve Selina adında iki çocuğu olan Ceylan Bey, oğlu Fırat’ın fotoğrafını Facebook’tan dostlarıyla paylaştı.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Deniz Akkaya-Efe Önbilgin çifti, önceki gün Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı. 10 aylık kızları Ayşe’yi evde bırakarak baş başa yemeğe çıkan çift, mekana gelişlerinin 10. dakikasında yemeklerine başlama fırsatı bulamadan mekanı terk etti. İkilinin, evdeki bir sorundan dolayı mekandan apar topar kalktığı öğrenildi.